Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Pentru o igiena eficienta

Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Detergent profesional Enduro Super 20 litri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

29269 lei Lei
Brand
Detergent profesional Enduro Super-
Out Of stock
Descriere
Enduro Super VE3- 20L - detergent ferme porci.

EnduroSuper este un detergent lichid alcalin de uz general, cu timp de contact extins, conceput pentru curatari zilnice grele, intr-o gama larga de aplicatii de curatare in industria alimentara, a bauturilor si industria produselor lactate. EnduroSuper adera la suprafetele verticale pentru a asigura un timp de contact prelungit si o penetrare excelenta a depunerilor de murdarie persistente. Prin dilutie cu apa, se formeaza un gel tixotropic, care adera puternic la suprafete si creste astfel timpul de contact pentru penetrarea depunerilor persistente.

Produsul poate fi clatit usor, folosind o cantitate minima de apa, fara sa lase reziduuri "lipicioase" pe suprafata. EnduroSuper este deosebit de adecvat pentru aplicatii zilnice de curatare a murdariilor persistente si a depunerilor grosiere din abatoare, unitati de procesarea carnii de pasare, unitati de prelucrarea pestelui si a legumelor.

Instructiuni de utilizare:

Utilizati EnduroSuper la concentratii intre 3-10% v/v, in functie de tipul si gradul de murdarie. Pentru detalii specifice, consultati procedurile de igienizare recomandate.

Pretul nu include TVA !

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura