Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Pentru o igiena eficienta

Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Detergent profesional SuperDilac 20litri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

19571 lei Lei
Brand
Detergent profesional SuperDilac -2
Out Of stock
Descriere
Super Dilac -20L

Detergent pentru industria prepararii de carne

Super Dilac este un detergent detartrant, puternic activ, cu spumare redusa si fara fumegare, pe baza de acid azotic si fosforic, pentru utilizarea la indepartarea depunerilor intr-o gama larga de aplicatii CIP in industria alimentara si a bauturilor.Foarte eficient la indepartarea majoritatii depunerilor anorganice,imbunatatind eficienta operationala.

• Poate fi utilizat pentru pasivarea instalatiilor noi din otel inoxidabil folosite in sistemele CIP si la masinile de spalat sticle.
• Adecvat pentru control si dozare automata prin intermediul conductivitatii,asigurand distribuirea consistenta a produsului.

Instructiuni de utilizare:
Super Dilac este de obicei utilizat pentru detartrare la concentratii cuprinse intre 2.5 13%w/w (2 - 10%v/v), la temperaturi cuprinse intre 20 60C. Super Dilac este de obicei utilizat pentru detartrare in aplicatii CIP la concentratii cuprinse intre 1.0 2.5%w/w (0.8 2%v/v), in functie de aplicatie si de nivelul depunerilor de murdarie. Super Dilac este recomandat pentru pasivari la concentratii de 5 13% w/w (410% v/v), la temperaturi de 60 80C, exclusiv pe instalatii degresate in prealabil cu produse speciale din gama Divoflow.

Pretul nu include TVA !

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura