Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Pentru o igiena eficienta

Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Detergent profesional Cipton 20litri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

23084 lei Lei
Brand
Detergent profesional Cipton -20L
Out Of stock
Descriere
Detergent pentru industria prepararii de carne Cipton VC11-20L

Cipton este un detergent lichid bazic universal nespumant, compatibil cu apa dura. Cipton poate fi utilizat pentru o gama larga de aplicatii din Industria Alimentara si a bauturilor incluzand aplicatiile de CIP, spalare de sticle si spalare cu jet.
Cipton are proprietati de curatare optime pentru desprinderea si indepartarea unei game de depuneri variate, de exemplu: grasimi, proteine si depuneri carbonizate.
Cipton este folosit in industria de procesare pentru indepartarea grasimilor si uleiurilor la procesarea margarinei, spalarea camerelor de afumare, spalarea in sistem spray a suprafetelor de inox si aplicatia de fierbere a prajitoarelor.

Instructiuni de utilizare:

Cipton se utilizeaza in aplicatii de spalare CIP si Spray la concentratii de 0.5% -7%w/w (0.4 5.4%v/v) la temperatura de 50-70C. Cipton se utilizeaza in spalarea sticlelor la concentratii de 0.75 - 2.0%v/v bazicitate (0.6% - 1.5%w/w) la temperatura de 50-80C.
Cipton se utilizeaza pentru inmuiere la concentratii 0.5 2.0%v/v bazicitate (0.4% - 1.5%w/w) la temperaturi de 50-80C. Mare parte a suprafetelor ce vin in contact cu detergenti si/sau dezinfectanti, trebuiesc clatite intens dupa utilizare, pentru indepartare eficienta.

Pretul nu include TVA!

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura