Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Pentru o igiena eficienta

Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Detergent profesional Zal Perax II 20 litri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

68341 lei
Brand
Detergent profesional Zal Perax II
Descriere
Detergent profesional Zal Perax II 20 litri

Zal Perax II este un dezinfectant oxidant foarte eficient, pe baza de acid peracetic, formulat atat pentru utilizarea in agricultura si zootehnie, cat si inindustria alimentara, in unitatile de abatorizare si de procesarea carnii. Zal Perax II este conceput ca un dezinfectant final pentru utilizarea dupa ce suprafetele au fost curatate si clatite pentru a elimina toate depunerile grosiere de murdarie. Este recomandat pentru utilizare in unitatile de procesarea carnii si in abatoare, in grajduri si in staule, cat si pentru echipamentele intalnite in adaposturile pentru animale, precum si in crescatoriile de pasari. Poate fi folosit la tratarea sistemelor de distributie a apei si la dezinfectarea apei potabile din crescatoriile de pasari.

Zal Perax II poate fi aplicat prin: imersie, pulverizare si nebulizare (cetuire).

Instructiuni de utilizare:
Adaposturi de animale: pulverizati cu o solutie de concentratie 0.5 1 % v/v (25L la 100 m2) pe suprafetele pre-curatate. Lasati sa actioneze 15 30 de minute, apoi indepartati prin clatire cu apa curata.

Echipamente si ustensile:
Utilizati o solutie de concentratie 0.5 1 % v/v prin pulverizare sau imersie. Clatiti articolele cu apa curata inainte de reutilizare.

Dezinfectoare de incaltaminte si auto:
Folositi o solutie 0.5 1 % v/v, inlocuind solutia zilnic.

Sisteme de distribuire a apei de baut pentru animale:
Pentru spalare si dezinfectie, folositi o solutie 1 % v/v la sistemele cu drenaj sau 0.2 % v/v la sistemele fara drenaj. Lasati sa actioneze 15 minute, folosind o perie pentru desprinderea murdariei acolo unde este cazul. Goliti complet si lasati sa se usuce inainte de a reumple cu apa.

Pretul nu include TVA!

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura